Sikkerhed
Det er vigtigt, at du slukker din mobil og andet elektroniks udstyr, (Ipad, tablet, computer, smartwatch mm.) inden du ankommer på krisecentret. Du får mere information om sikkerhedsprocedurer og lånetelefon ved indskrivningen.
Identifikation og personlige papirer
Lav gerne en seddel med vigtige telefonnumre og medbring denne. Hvis du har mulighed for det, er det en god idé at medbringe pas, dåbsattest, navneattest, MitID, opholdstilladelse og opholdskort, i det omfang det er relevant.
Kæledyr
Der er som regel mulighed for at tage kæledyr med på krisecentret, det er dog en vurderingssag ved hver enkel henvendelse i forhold til belægning.
Velkomst
Du bliver taget imod af personalet på Søhavegård, hvorefter du kommer til en indskrivningssamtale. Denne foregår normalt med vores socialrådgiver og leder.
Indskrivningssamtale
Til indskrivningssamtalen udarbejdes der en sikkerhedsvurdering, hvor volden dokumenteres og sikkerhedsrisikoen vurderes. Hvis du ønsker at anmelde volden, hjælper vi med det. Sikkerhedsprocedurerne gennemgås, i forhold til rensning, lån og brug af elektronisk udstyr, såvel som sikkerhedsforanstaltninger på krisecentret.
Rundvisning og tildeling af værelse
Du bliver vist rundt i huset og på gården, hvor du også får tildelt et værelse, samt håndklæder og sengetøj. Til hvert værelse er der plads i henholdsvis køleskab, fryser og skabe. Derudover får du en beboerhåndbog med de nødvendige informationer om husregler, sikkerhed og dagligdagen på Søhavegård.
Afdækning af behov og planer
Der udarbejdes en plan for dit ophold, hvor vi afdækker din situation, behov og mål. Vi hjælper med støtte og koordinering af eventuelle indsatser, samt samarbejde med bl.a. kommune, daginstitutioner og politi.
Kvinde- og psykologsamtaler
Du kommer til at deltage i ugentlige kvindesamtaler, hvor vi bl.a. arbejder med tidslinjer, forandringskompas og handleplaner. Du har desuden mulighed for at få modtage psykologhjælp under dit ophold, af psykologer tilknyttet krisecentret.
Børn
Du må gerne have dine børn med på krisecenteret, men du skal selv passe dem. Børn har også ret til at modtage psykologbehandling mens de er på krisecentret. Vi samarbejder med lokaler skole og idrætsforeninger, så børnene i det opfang det er muligt, får en normal hverdag. Der afholdes løbende børnesamtaler og børnehusmøder på Søhavegård.
Efterværn
Forud for udskrivningen, aftales det, om du vil have efterværn, hvor vi ringer dig op med nogle måneders mellemrum op til 12 måneder efter udskrivningen, for at følge op på hvordan det går.
Jerupvej 470
9870 Sindal